Aniol Florensa presenta divendres a Taradell la seva segona novel·la

La presentació es farà a La barberia de la Gemma a les 8 del vespre i anirà a càrrec del periodista Marc Güell.

Divendres, 05/07/2019

Aniol Florensa _ Ràdio Taradell

L'escriptor veí de Taradell Aniol Florensa ha publicat aquesta setmana la seva segona novel·la. Es tracta de L'últim esmolet (Editorial Gregal) i explica "la lluita inconscient d'un vell caçador de criatures fantàstiques catalanes perquè el seu llegat no caigui en l'oblit, mentre intenta salvar la seva néta de les urpes de la més malvada d'aquestes bèsties".

La presentació a Taradell es farà el proper divendres i, en un lloc poc habitual. Es farà a La barberia de la Gemma a partir de les 8 del vespre. A més de l'autor, també hi participarà el periodista de RAC1 i col·laborador de Ràdio Taradell Marc Güell. Tots dos coincideixen cada matí al Fricandó matiner de RAC105.

Aniol Florensa (Vilassar de Dalt, 1987) és guionista de professió, a més de muntador i creatiu publicitari. Des que es va graduar en cinema i audiovisuals, ha treballat al programa de TV3 Alguna Pregunta Més?, ha escrit guions de teatre, ha gestat una websèrie i el podem sentir cada matí a RAC105. Amb Kentucky (2017), la seva primera novel·la, va demostrar que també era capaç d'escriure històries úniques. 

Presentació llibre Aniol Florensa _ Ràdio Taradell

twitter