Aniol Florensa, pregoner del Carnaval, i fi de festa amb Mashup Party Band i Animal DJ

  • La rua de la disbauxa serà el dissabte 25 de febrer i recupera el recorregut habitual
  • Maria Mora, Esteve Vilarrasa, Anna Aguilera, Isabel Campos, Judit Moruno i el pregoner, jurat del Carnaval
  • L'entrega de premis i el fi de festa tornen a Can Costa
  • El Carnaval Infantil es farà el diumenge 19 de febrer, amb rua i concert de Landry
Diumenge, 19/02/2023

Ràdio Taradell, entitat organitzadora del Carnaval de Taradell, juntament amb l'Ajuntament, ja ho té tot a punt per la rua de carrosses i comparses del dissabte 25 de febrer. Aniol Florensa, guionista, escriptor i director del programa "APM?" de TV3 serà el pregoner de la festa.

Carnaval 2023

 

Florensa, que des de fa un anys viu a Taradell, farà el pregó des de la carrossa de l'organització, al costat del Rei Carnestoltes a partir de dos quarts de 7 de la tarda. Tractant-se del director de de l'"APM?" promet una intervenció ben divertida. Ràdio Taradell l'ha escollit pregoner per la seva implicació en el poble. A més, en l'últim any ha estat d'enhorabona, ja que amb la seva útima novel·la, "Lladrucs a les estrelles" va guanyar el Premi Vilassar de Noir.

A més de fer el pregó, Aniol Florensa formarà part del jurat, juntament amb excol·laboradors de Ràdio Taradell que representen les diverses etapes de l'emissora que, aquest Sant Jordi, celebrarà 40 anys. Són Maria Mora, Anna Aguilera, Esteve Vilarrasa, Isabel Campos i Judit Moruno. Tots sis seran els encarregats d'escollir les tres millors carrosses i la millor comparsa, amb premis que aniran dels 100 als 400 euros.

FI DE FESTA AMB MASHUP PARTY BAND I ANIMAL DJ

Els premis es lliuraran abans del final de festa que, aquest any, recupera l'escenari de Can Costa. En aquesta ocasió, es comptarà amb el grup de versions Mashup Party Band. Toquen diversos gèneres musicals i posen el focus, sobretot, en els grans èxits de les dècades del 2000 i del 2010. Tot seguit, Animal DJ serà l'encarregat de tancar la festa de Carnaval.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Animal dj's (@animal_djs)

 

INSCRIPCIONS OBERTES

Recordem que, des de fa unes setmanes, hi ha obertes les inscripcions per participar al Carnaval amb una carrossa o una comparsa. Es poden fer fins al dimecres 22 de febrer a través de la pàgina web de Ràdio Taradell.

En aquesta edició, el Carnaval recupera el recorregut habitual, si bé hi ha un petit canvi en la concentració de carrosses i comparses. Aquest cop, es farà a la carretera de Balenyà a partir de la rotonda de l'Atlàntida. 

Així­, les carrosses i comparses passaran pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Gení­s, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Gení­s i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia. 

Com sempre, l'organització del Carnaval vetllarà per la seguretat. Tant la rua com la festa popular es reforçaran amb personal de vigilància. A més, es promou la campanya "A cegues no mola" per fomentar una festa sense riscos i per potenciar conductes responsables, i hi haurà un punt lila a Can Costa.

RUA INFANTIL

Pel que fa el Carnaval Infantil també recupera el calendari habitual i serà una setmana abans, el diumenge 19 de febrer. Els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d'aquí­, hi haurà el pregó del Reietó Carnestoltes i una cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. 

El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular i la festa es tancarà amb el concert de Landry

Carnaval Infantil 2022 (37)

 

Es tracta de la dotzena edició del Carnaval que organitza Ràdio Taradell, conjuntament amb l'Ajuntament. 

 

Carnaval dia 252

Carnaval Infantil2