Alumnes de l'Institut organitzen un recapte solidari d'aliments

Es farà de dijous a dissabte a través de comerços de Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau.

Del 27/05/2021 al 29/05/2021

Com ja és habitual en aquest curs, els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut de Taradell organitzen un recapte solidari d'aliments i productes d'higiene i de neteja. Ho fan en col·laboració amb Càritas Parroquial de Taradell, amb l'objectiu de posar en valor el servei comunitari com "una acció educativa que tots nosaltres hem de fer". En aquest cas, la iniciativa començarà dijous a la tarda i s'allargarà fins dissabte.

Oli, llet, arròs, sucre, farina, pasta, llaunes de conserva, cereals, pots de llegums cuits, gel de dutxa, o sabó de plats o de roba són alguns dels productes que s'hi poden aportar. Els punts de recollida, amb voluntaris de tercer de l'Institut, es podran trobar a comerços dels municipis d'on provenen els alumnes de l'Institut: Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau.

Diumenge, un cop hagin fet el recompte dels aliments i productes recollits, els alumnes ho faran arribar a Càritas Taradell perquè en faci la distribució pertinent entre famíles vulnerables. Els alumnes asseguren que, aquest any, "és imprescindible participar-hi, ja que la Covid ha agreujat la situació".

Recapte solidari Institut

 

Dos alumnes de tercer, Bruna Solé i Gil Mendoza, ho van explicar dijous passat al programa Precs i preguntes de Ràdio Taradell. A partir del minut 22:

twitter