Així serà l'arribada dels Reis d'Orient a Taradell

Amb motiu de la Covid-19, el recorregut serà més llarg per evitar aglomeracions i desplaçaments.

Dimarts, 05/01/2021
Reis Taradell 20 (26)

 

Taradell ja ho té tot a punt per rebre Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquest any, arran de la pandèmia del coronavirus, la rebuda serà una mica diferent. El recorregut de la cavalcada serà més llarg per evitar desplaçaments i aglomeracions. Tampoc hi haurà el discurs de Ses Majestats des de la Casa de la Vila, sinó que es podrà seguir a través de Ràdio Taradell i les xarxes socials de l'Ajuntament. Pel que fa al repartiment de regals, hi haurà diversos punts de recollida, dels quals ja s'ha informat a les famílies.

Per evitar les aglomeracions, la comissió organitzadora ha dividit la cavalcada en trams i, a cada tram, només hi poden anar els veïns d'uns carrers concrets. El seguici començarà pels volts de les 6 de la tarda a la plaça de Sant Quirze i seguirà cap a La Roca. Pels volts d'un quart de 9 es farà una volta a la Residència Vilademany i es calcula que, cap a les 9 del vespre, la comitiva reial arribi al barri de Mont-rodon.

Tots els patges portaran doble mascareta, i Melcior, Gaspar i Baltasar se sotmetran a un test d'antígens abans de començar la cavalcada.

AQUÍ podeu consultar l'horari de la cavalcada per cada tram.

Nou concurs d'Instagram

El foc, el fum i l'olor de les atxes contribueixen a crear un ambient màgic per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar. Per cinquè any consecutiu, el Grup de Recerca Local de Taradell, conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió de Reis de Taradell, organitzen un concurs d'Instagram coincidint amb la Cavalcada de Reis. El concurs està obert a tothom i es premiarà la millor foto i la més original. 

Les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia. Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell21 entre els dies 5 i 8 de gener de 2021. 

MÉS INFO del concurs d'Instagram.

Recursos i informació relacionada

twitter