Adrià Ramírez, escollit president de l'associació per la Promoció del Transport Públic

Des del 2014, forma part de l'entitat que treballa per promocionar i millorar el transport públic del país.

Dimecres, 14/10/2020

El taradellenc Adrià Ramírez és el nou president de l'associació per la Promoció del Transport Públic (PTP). Fins ara, era el responsable de relacions amb les seccions territorials, però en l'assemblea general de l'entitat que es va fer dijous passat el van escollir president. Ramírez forma part de la junta de la PTP des de fa sis anys, i és un gran coneixedor del transport públic. Fa set anys, va plasamr en un plànol inèdit totes les línies d'autobús que existeixen a la comarca per saber ràpidament l'oferta que hi ha a Osona.

Adrià Ramírez PTP

 

Segons explica l'entitat en un comunicat, en la seva primera intervenció com a president, el taradellenc va destacar "la necessitat d'impulsar la mobilitat sostenible i els transports en comú en un moment en què les pautes de mobilitat estan canviant molt ràpid i en què la pandèmia pressiona la prestació i l'economia del transport públic". En aquest sentit, la PTP vetlla, des de fa anys, pel transport públic de tot el país i en fomenta l'ús i millores.

Ramírez agafa el relleu a Ricard Riol, que ha estat 13 anys president de la PTP, i s'acompanya de Dolors Clavell i Núria Pérez com a vicepresidentes. L'equip rector de l'entitat queda configurat per 16 persones. L'assemblea es va fer telemàticament i hi van participar uns 40 socis.

twitter