280 persones participen a la Cursa d’Orientació de Taradell

A la prova hi van participar una desena de taradellencs. 

Diumenge, 30/05/2021

Èxit de participació en la Cursa d'Orientació de Taradell que es va fer el passat diumenge. La prova formava part del Campionat de Catalunya Universitari, del Campionat de Catalunya escolar i del Campionat d'Osona escolar. També era cursa popular per a les persones que es volien iniciar en aquest esport. En total, 280 persones hi van participar, entre ells, una desena d'atletes taradellencs.  

Els campions de Catalunya Universitaris 2021 van ser Pol Canosa (Universitat de Barcelona) i Jana Lüscher (Universitat de Barcelona). Els podis els van completar Aniol Bisquert (Universitat Politècnica de Catalunya) i Miquel Rodríguez (UVic-UCC) i Laura Torres (Universitat de Barcelona) i Mireia Gras (Universitat de Barcelona) respectivament.

La competició també escollia els campions escolars d'Osona. En categoria aleví només hi va haver campiona femenina, que va ser Airina Sales (UE Vic – Escoles Gurb). En categoria infantil van ser campions Arlet Sales (UE Vic – Institut de Gurb) i Martí Vallbona (UE Vic – Institut de Gurb). En cadets, els campions van ser Rut Soler (GE Manlleu – Institut del Ter de Manlleu) i Nil Gutiérrez (CE Calldetenes – IES Vic). I en juvenils només hi va haver campió masculí que va ser Biel Roca (UE Vic – Jaume Callís).

La prova també va proclamar els campions escolars de Catalunya: Airina Sales (UE Vic – Escoles Gurb) i Carlit Tölkkö (BO) en categoria aleví. Arlet Sales (UE Vic – Institut de Gurb) i Martí Vallbona (UE Vic – Institut de Gurb) en categoria infantil. Rut Soler (GE Manlleu – Institut del Ter de Manlleu) i Nil Gutiérrez (CE Calldetenes – IES Vic) en categoria cadet. I en Juvenil, Joana Alsius (COC) i Biel Roca (UE Vic – Jaume Callís).

L'organització va anar a càrrec del Centre Excursionista Taradell, la Unió Excursionista Vic i el Servei d'Esports de la Universitat de Vic.

Cursa orientació 2021 (1)

Cursa orientació 2021 (10)

Cursa orientació 2021 (11)

Cursa orientació 2021 (12)

Cursa orientació 2021 (2)

Cursa orientació 2021 (3)

Cursa orientació 2021 (4)

Cursa orientació 2021 (5)

Cursa orientació 2021 (6)

Cursa orientació 2021 (7)

Cursa orientació 2021 (8)

Fotos: CET

twitter