Missatges de suport a Arnau Márquez, víctima d'una agressió LGTBI-fòbica

El van insultar i escopir en una discoteca de Vic per la seva orientació sexual.

Dilluns, 23/05/2022

Aquests últims dies, les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport al taradellenc Arnau Márquez, després de la informació apareguda divendres a El 9 Nou, en què denunciava un acte de discriminació homòfoba a Les Carpes de Vic. Es va trobar enmig d'una discussió en què un altre jove també de Taradell li va cridar "maricón" i li va escopir tant a l'esquena com a la cara.

Ajuntament bandera LGTBIA través d'un comunicat, l'Ajuntament ha expressat públicament tot el seu suport al jove taradellenc, ja que "aquest tipus de situacions no es poden acceptar ni normalitzar enlloc, tampoc a Taradell". Per això, el govern municipal fa una crida perquè aquestes agressions LGTBI-fòbiques "no continuïn quedant impunes". En aquest sentit, agraeixen a Arnau Márquez la seva "valentia" per explicar el que va patir. "Actituds com la seva són necessàries per què serveixen d'exemple i d'acompanyament a altres persones que també puguin sentir-se discriminades", rematen en el comunicat.

També l'entitat Tal com som ha mostrat el seu suport a Márquez en un missatge a Twitter. També ho ha fet la Festa d'en Toca-sons, en què col·labora el jove taradellenc.