Milloren les xifres del coronavirus a Taradell, però no es pot abaixar la guàrdia

En l'última setmana, Salut ha diagnosticat cinc casos al municipi.

Divendres, 19/03/2021

Coronavirus

Des de finals de novembre, Taradell no tenia dades tan positives en referència als contagis de coronavirus. Segons les dades que passa el Departament de Salut a l'Ajuntament de Taradell, els últims set dies, s'han diagnosticat cinc casos positius al municipi. Una reducció considerable respecte a la setmana anterior, quan hi havia dotze casos nous.

Unes dades iguals són les que publica el Departament de Salut i el del grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC. Amb dades de fa tres dies, apunten que en l'última setmana s'han contagiat de Covid-19 un total de sis persones, i en els darrers catorze dies, una vintena. L'índex de rebrot al municipi està a 174 punts i la taxa de reproducció de l'epidèmia se situa a 0,68.

Pel que fa als centres educatius, ara mateix hi ha un grup confinat a l'Institut. La residència és zona verda des de ja fa moltes setmanes i el centre de dia opera amb tota normalitat.

Malgrat aquesta millora en les dades, l'Ajuntament fa una crida perquè ningú abaixi la guàrdia i menys a les portes d'un cap de setmana i d'una Setmana Santa en què la mobilitat es podria multiplicar. L'alcaldessa, Mercè Cabanas, reclama que tothom compleixi amb les restriccions.

twitter