Menys participació, però votació sense incidències a Taradell

A la 1 del migdia, la participació rondava el 30%, tres punts menys que el 2017. 

Diumenge, 14/02/2021

Eleccions 14F

 

Taradell afronta el tram final de les eleccions d'aquest diumenge amb molta tranquil·litat, seguint la tònica que ha imperat des de les 9 del matí. Excepte una mesa que ha fet patir una mica per la seva constitució, les vuit meses taradellenques finalment s'han pogut constituir sense problemes, a l'espera dels 4.999 taradellencs cridats a les urnes.

Fins a les 12, han votat especialment els col·lectius de risc, sobretot gent gran. I les votacions s'han animat a partir del migdia, amb la franja recomanada per al gruix de la població. La pluja i les mesures que s'han de prendre no ha espantat els electors, que han hagut de fer algunes cues als exteriors de Can Costa per poder garantir les mesures de seguretat, com ara la distància. 

Eleccions 14F

 

Aquesta situació de pandèmia, i potser també el temps, ha fet recular una mica la participació. A la 1 del migdia, a Taradell, era del 29,75%, només tres punts menys que la mateixa hora del 21 de desembre del 2017.

Recordem que, aquest cop, l'accés al col.legi electoral de Can Costa és a través dels jardins. Hi ha marcat el circuit d'entrada per cadascuna de les meses. I la sortida es fa a través del vestíbul principal del centre cultural.

De 7 a 8 del vespre és la franja reservada per a persones contagiades i contactes estrets. En aquells moments es reforçarà la protecció dels membres de les meses. 

Eleccions 14F

twitter