Maria Julià i Anna Morales guanyen el concurs d'Instagram d'en Toca-sons

Els premis del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu s'entregaran el 30 d'octubre.

Dimarts, 01/10/2019

Foto guanyadora Toca-sons Instagram _ Ràdio Taradell

 

El sisè concurs d'Instagram de la Festa d'en Toca-sons de Taradell ja té guanyadores. Maria Julià Jaramillo (@marijuja a Instagram) s'ha endut el primer premi, mentre que el segon ha recaigut en la taradellenca Anna Morales Sañé (@annamoralesfotografia). A més, una foto seva penjada també a Instagram servirà per il·lustrar el cartell de l'edició de l'any que ve de la festa.

Segon premi Toca-sons Instagram _ Ràdio Taradell

 

Els premis s'entregaran el proper 30 d'octubre al Centre Cultural Costa i Font, juntament amb la resta de categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. A partir de les 9 del vespre, es farà el lliurament i també s'inaugurarà l'exposició amb les millors fotos que s'han presentat al concurs, entre les quals hi ha les del concurs d'InstaOsona.

Com a premi, les autores de les dues imatges s'enduran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu. A més, Julià podrà gaudir d'un sopar per a dues persones en un restaurant del poble.

Al concurs d'Instagram, amb l'etiqueta #tocasons19, s'han presentat unes 90 fotos. Els gestors d'InstaOsona van fer una primera selecció i un jurat professional ha escollit les millors. El jurat el formaven els fotògrafs Toni Anguera i Emili Vilamala, de Vic, i Paco Marxant, de Taradell. S'ha valorat que les imatges reflecteixin l'essència de la festa i també es va tenir en compte l'originalitat.