La UD Taradell acaba cinquè de Tercera i té dos equips alevins pendents de pujar de categoria

La FCF ha donat per finalitzades les competicions de la temporada 2019/20 a partir de Primera Catalana. 

Diumenge 10/05/2020

Davant la situació de la COVID-19 i la previsió que les restriccions en el món de l'esport s'allargaran, com a mínim, fins al mes de juny, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit donar per finalitzades les competicions de la temporada 2019-20 a partir de 1a Catalana. En un comunicat emès fa uns dies, també s'exposava que enguany no hi haurà campions "perquè la temporada no s'ha pogut finalitzar". D'aquesta manera, el primer equip de la UD Taradell ha acabat la competició en cinquè lloc amb 46 punts amb un balanç de 14 victòries, 4 empats i 5 derrotes.

Una altra de les decisions de la FCF correspon als ascensos i descensos que detalla el sistema de competició de la temporada. En aquest cas, la FCF té previst celebrar una consulta durant les properes setmanes amb tots els clubs i deixarà escollir entre dues opcions: o donar per nuls tots els ascensos i descensos de categoria o bé donar-ne validesa en funció de com està la classificació actualment després de la suspensió de lliga. En aquest sentit, la UD Taradell hi té dos equips implicats. L'aleví B, que en aquests moments ocupava la primera posició de del Grup 21 de Tercera Divisió Aleví amb 46 punts, per tant, hauria d'ascendir a la categoria de Segona Divisió Aleví. Per altra banda, i en la mateixa categoria, però al grup 20, l'aleví A es trobava en segona posició a un punt del líder. En aquest cas, si la decisió dels equips catalans fos la de donar validesa als ascens, l'equip es podria veure involucrat en un ascens compensat en ser un dels set millors segons de la categoria a la demarcació de Barcelona. S'espera que a finals de mes la FCF emeti un comunicat per saber la resolució final.

Pel que fa a les lligues del Consell Esportiu d'Osona, l'ens comarcal encara no s'ha pronunciat si donava la temporada per finalitzada, tot i que la decisió serà imminent i normalment segueix el mateix criteri que la Federació Catalana de Futbol. En aquest cas, el prebenjamí A del club era líder destacat del grup B.

UD Taradell 2019 2020 (2)