L'obra 'Parèntesi' s'acomiadarà diumenge a Taradell

L'obra torna "en versió nadalenca" a l'escenari de Can Costa.

Diumenge, 03/01/2021

Aquest diumenge, es farà l'última representació de la comèdia Parèntesi, a càrrec d'un grup joves entre els quals hi ha dos taradellencs: Judit Tuneu i Joan Casulleras. La posada en escena serà a Can Costa a partir de les 6 de la tarda, el mateix escenari on la van estrenar l'octubre passat. Aquest cop, però, "en versió nadalenca", tal com assegura el grup.

Teatre Parèntesi (14)

 

Parèntesi és una comèdia "àcida i brillant" sobre les relacions humanes. El nom d'un nadó que encara ha de néixer és el detonant de la història. Una anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d'allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.

Seguint els protocols de la pandèmia, cal reservar les entrades al correu judittuneu16@gmail.com o enviant un missatge de WhatsApp al 679 094 818 indicant un nom i cognom, el nombre de persones i un telèfon de contacte. El mateix 3 de gener es podrà reservar a partir d'una hora abans de la funció al mateix equipament si encara queden entrades.

L'accés és gratuït i s'aplica el sistema de taquilla inversa. És a dir, el públic pot pagar el que cregui oportú després de la funció.

Recursos i informació relacionada

Enllaços

Galeries de fotos > GALERIA DE FOTOS: 'Parèntesi'
twitter