Lluís Peix guanya el 18è Torneig de Festa Major de Taradell

Dijous, 20/08/2020

Torneig tennis taula festa major 2020

 

Un dels primers actes de la festa major 2020 va ser la 18a edició del Torneig de Tennis Taula que es va disputar aquest dimecres al pavelló. Enguany es va comptar amb menys participació de l'habitual degut a les restriccions per la Covid-19, però no hi van faltar les ganes i els participants van gaudir molt de la competició. 

Pel que fa als resultats, en categoria Absoluta, es va imposar per tercer any consecutiu el taradellenc Lluís Peix, que va guanyar a la final Jordi Forcada per 3 a 1. El tercer lloc va ser pel també taradellenc Jaume Cunill, que va guanyar el rodenc Albert Oliva. I la consolació va ser per Werner Howad, també taradellenc.

En el campionat de ping-pong per aficionats es va imposar José Mª Sànchez, que va guanyar Pau Molist a la final. El tercer lloc va ser per Albert Palatzi, i la consolació per Marc Sureda.

Josep Crusats va rebre un premi especial en ser l'únic jugador que ha participat en les 18 edicions disputades.

Per altra banda, durant el matí, es va disputar el torneig Infantil i Benjamí amb només 11 participants. A la categoria Infantil el guanyador va ser Genís Vilamala, que es va imposar a la final a Mario Concilio per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Bertran Mañaricua, i el quart per Pau Muntaña. En categoria Benjamí va guanyar Mario Concilio davant Marc Crusats per 3 a 0, i la tercera posició va ser per Ferran Picanyol.

twitter