L'INS Taradell guanya el Campionat Interescolar d'Atletisme

La final es va disputar la setmana passada a les instal·lacions del CA Vic.

Dimarts, 10/05/2022

L'Institut de Taradell es va proclamar divendres campió del XII Campionat Interescolar d'Atletisme que es va disputar a les pistes del Club Atlètic Vic. Hi van participar vuit centres: Institut La Plana, Institut de Vic, Institut de Gurb, l'Escorial de Vic, Institut Les Margues, Escola la Gleva, Escola Casals-Gràcia i Institut de Taradell en una final que va comptar amb més de 600 alumnes.

La victòria va ser per al centre taradellenc, que va acabar per davant l'Institut de Gurb i l'Escola Casals-Gràcia de Manlleu. L'Escorial va aconseguir el premi a la millor afició.

El campionat consistia en un registre de marques que s'havia fet prèviament a tots els alumnes de les escoles/instituts en 5 proves: 60 metres llisos, 60 metres tanques, 1.000 metres, llançament de vòrtex i salt de llargada. D'aquestes proves es van extreure els resultats i pactant amb els professors de cada centre es van seleccionar a 3 nois i 3 noies de cada prova amb l'opció de només participar a una prova a la final i així donar més opció a altres alumnes de la mateixa classe. La jornada va finalitzar amb la prova estrella del campionat, els relleus de 6 x 50 metres mixtes.

L'objectiu del campionat és promocionar l'atletisme, promocionar l'activitat física a la secundària i transmetre tots aquells valors que aporta l'esport des d'un àmbit educatiu i escolar.

Campionat INS Taradell (1)

 

twitter