Lídia Arimany i Janet Santigosa publiquen ‘Esmeralda en busca de la font d'energia’

Dijous, 23/04/2020

Esmeralda en busca de la font d'energia és una de les novetats literàries dels autors locals de Taradell. El llibre està escrit per Lídia Arimany i Janet Santigosa, mare i filla, que van idear una història per fer adormir a la seva germana petita: "La meva germana Tanit, que té 3 anys, no es podia adormir i jo l'ajudava a través dels mantres d'Ho'oponopono, després li vaig explicar a la mare i va sortir la idea de fer un conte", va explicar Janet Santigosa el passat dissabte a Ràdio Taradell. Ella, que ara ja de 7 anys però en tenia 6 quan va escriure el llibre, també és l'autora dels dibuixos. Ella mateixa va ser qui va començar a fer el guió i la Lídia, la mare, va ajudar a "posar-ho en ordre". 

Esmeralda en busca...L'argument gira al voltant d'una unicorn de colors, molt acomodada en una granja però que nota que no és feliç. Té un somni que diu que si va en un altre lloc trobarà la felicitat, la font d'energia. I així és com l'endemà al matí va a la recerca d'aventures per trobar la felicitat i a un mateix amb un final "molt sorprenent". 

 

Per poder adquirir el libre hi havia diferents punts de venda previstos però amb la situació sanitària actual, de moment, la distribució la fa la Lídia particularment fent repartiment a domicili. Es pot contactar amb ella a través de les xarxes socials o enviant un correu electrònic a lidterapies@gmail.com

Esmeralda en busca de la font d'energia és el primer conte d'una col·lecció: "Encara no havíem acabat el primer, que ja va començar a pensar en la història d'un segon", explica Arimany. L'objectiu és fer una col·lecció de contes independents, però sempre amb l'Esmeralda com a protagonista. Per a la segona història, volen comptar també amb la germana petita de la Janet, la Tanit.

twitter