L'exposició fotogràfica 'La saviesa de ser dona' arriba a Taradell

La mostra retrata 13 dones grans dels municipis de La Mancomunitat La Plana amb la seva història.

Del 21/05/2021 al 03/06/2021

El proper divendres, dia 21, s'inaugurarà a Taradell l'exposició fotogràfica La saviesa de ser dona, elaborada al llarg del 2020 pel programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, i subvencionada per la Diputació de Barcelona. Es podrà veure fins al 3 de juny a Can Costa, de dilluns a diumenge de 18 a 21h.

El primer dia que estarà exposada, a les 10 del matí i amb aforament limitat, es celebrarà la inauguració, on s'han convidat les 13 dones participants, acompanyades de la seva gent; l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas; la regidora de Benestar Social, Lídia Alonso; el president de la Mancomunitat La Plana, Ferran Teixidó, i altres representants dels 13 ajuntaments mancomunats. També es comptarà amb la presència de la fotògrafa Ariana Kozakowska.

 

L'exposició mostra un recull de fotografies acompanyades de petits fragments d'històries de vida de 13 dones majors de 60 anys que viuen a Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau. Aquest recull dóna visibilitat a les dones grans viatjant a través del seu passat, copsant la vivència del present i la projecció del seu futur.

A través d'entrevistes biogràfiques realitzades durant l'estiu passat i fotografies de les protagonistes en el seu entorn més proper, els programes de Gent Gran i Igualtat de la Mancomunitat La Plana han volgut sensibilitzar a la ciutadania de la importància de la trajectòria vital i de la biografia personal d'aquestes 13 dones des d'una perspectiva de gènere.

Exposició La saviesa de ser dona

twitter