L'Escola de Música organitza un concurs que es farà per Ràdio Taradell aquest dissabte

Es farà a través de la plataforma Kahoot i servirà per commemorar Santa Cecília.

Dissabte, 21/11/2020

Com cada any, l'Escola de Música de Taradell és prepara per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics. Aquest any, però, no ho podrà fer amb un espectacle, sinó que ho farà amb un concurs que farà a través de Ràdio Taradell aquest dissabte al migdia.

A partir de les 12, Sergi Gutiérrez, director del centre, i Laia Camprubí conduiran aquest programa especial, que inclourà 30 preguntes sobre música i, sobretot, sobre els professors que treballen a l'Escola de Música. "La gent descobrirà coses interessants i moltes anècdotes", va explicar Gutiérrez en una en una entrevista a Ràdio Taradell aquest dijous al vespre.

Kahoot Escola de Música

 

El concurs es farà a través de la plataforma Kahoot. Qui hi vulgui participar haurà d'entrar a aquesta plaforma i introduir el codi que es donarà per la ràdio. A partir d'aquí Gutiérrez i Camprubí formularan una pregunta i als usuaris els sortiran quatre opcions de resposta a la plataforma Kahoot. En total, es faran 30 preguntes, amb menys de mig minut per respondre. Qui respongui més ràpid i respongui bé més preguntes es proclamarà guanyador. "I qui guanyi el felicitarem per la ràdio", va explicar Gutiérrez.

 

Entrevista a Sergi Gutiérrez a partir del minut 42:

twitter