L'escola d'arts L'Arpa organitza dissabte una jornada de portes obertes

Dissabte, 12/06/2021

Aquest dissabte, l'escola d'arts L'Arpa obrirà les seves portes per ensenyar tot el que fa en diverses disciplines artístiques. Aquest centre municipal ha convocat una jornada de portes obertes de 10 del matí a 1 del migdia i també de 6 a 8 de la tarda per engrescar més alumnes de cara al curs que ve.

Expo Adults Escola L'arpa (13)

 

L'escola, que ofereix cursos anuals i tallers trimestrals sobre pintura i dibuix, decoració, cursos gastronòmics, tallers corporals i molts d'altres, espera que el nou curs ja estigui menys condicionat per la pandèmia. En una entrevista a Taradell al dia, les professores Rita Sañé i Paquita Clot han agraït "l'esforç de l'Ajuntament, que aquest any no ens ha posat en ERTO". Així, durant aquest últim curs, quan han pogut tenir alumnes, els han acollit, i quan no, els han preparat material per treballar a casa. "La gent ve amb moltes ganes", asseguren. "Estem molt animades", expliquen Sañé i Clot.

Professores escola L'Arpa

 

L'escola d'arts L'Arpa es troba a l'avinguda Mn. Cinto Verdaguer, número 197. Qui vagi a la jornada de portes obertes també podrà veure l'exposició d'obres d'alumnes del centre.

 

Entrevista a Rita Sañé i Paquita Clot, de l'escola d'arts L'Arpa, a partir del minut 33:

twitter