Les persones vulnerables poden anar gratis a la piscina del Parc d'Esports durant l'onada de calor

Davant l'episodi de sequera i calor, l'alcaldessa demana limitar el reg d'horts i jardins a tres dies a la setmana i fer-ho entre les 8 del vespre i les 8 del matí.

Dilluns, 05/12/2022

L'Ajuntament de Taradell, juntament amb el Club Parc d'Esports, ha emès un comunicat en el qual anuncia que l'accés a la piscina del Parc d'Esports serà gratuït per als col·lectius més vulnerables empadronats a Taradell mentre duri l'onada de calor i l'episodi de temperatures extremes que hi haurà a partir d'aquest dijous.

Aquests col·lectius vulnerables són:

  • Persones més grans de 60 anys.
  • Dones embarassades.
  • Persones amb diversitat funcional.
  • Menors de 12 anys.

La residència a Taradell s'haurà d'acreditar amb la corresponent documentació identificativa.

Aquesta és una mesura de caràcter excepcional pensada especialment perquè se'n pugui beneficiar els col·lectius més vulnerables. L'accés a les instal·lacions municipals estarà limitat pel seu aforament.

D'altra banda, l'alcaldessa Mercè Cabanas ha emès un ban en què demana que davant l'actual sequera i onada de calor i per tal de prevenir futures restriccions, cal aplicar mesures de gestió i limitació del consum d'aigua. Demana limitar el reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com privat, entre les 8 del vespre i les 8 del matí del dia següent i que el reg de jardins i horts particulars es realitzi com a màxim tres dies a la setmana.

Piscina del Club Parc d\'Esports

 

twitter