FOTOS. Les entitats de Taradell recapten més de 3.500 euros per a La Marató de TV3

Aquest divendres, es va fer l'acte final de la campanya taradellenca a Can Costa.

Dissabte, 28/01/2023

Taradell amb La Marató 34

Aquest divendres al vespre, Can Costa va acollir l'acte final de Taradell amb La Marató de TV3, la campanya taradellenca que aglutina els donatius recaptats per les entitats, associacions, escoles i col·lectius del poble durant les últimes setmanes. En total, s'han aportat al programa solidari més de 3.500 euros que ara serviran per investigar sobre les malalties cardiovasculars.

Taradell amb La Marató 30

Durant l'acte, presentat per Laia Miralpeix i amb la col·laboració de Ràdio Taradell, es va poder escoltar el testimoni de veïns del poble afectats per alguna patologia cardiovascular, com Sandra López, Joan Casassas 'Casi' o Anna Freixas, i la intervenció de Carles Roch, membre de la Creu Roja Osona. La vetallada s'ha combinat amb actuacions de la coral de la Llar de Jubilats; de percussió corporal amb Santi Serratosa i Sandra López, o de dansa urbana. Al final de l'acte, les regidores de Benestar Social i Entitats, Lídia Alonso i Berta Camprubí, respectivament, han agraït el suport i la implicació de tothom.

La Marató de TV3 s'ha dedicat a la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. 

Taradell amb La Marató 15

 

Fotos i/o vídeos relacionats

Taradell amb La Marató 1Taradell amb La Marató 10Taradell amb La Marató 11Taradell amb La Marató 12Taradell amb La Marató 13Taradell amb La Marató 14Taradell amb La Marató 15Taradell amb La Marató 16Taradell amb La Marató 17Taradell amb La Marató 18Taradell amb La Marató 2Taradell amb La Marató 20Taradell amb La Marató 21Taradell amb La Marató 22Taradell amb La Marató 23Taradell amb La Marató 24Taradell amb La Marató 25Taradell amb La Marató 26Taradell amb La Marató 27Taradell amb La Marató 28Taradell amb La Marató 29Taradell amb La Marató 3Taradell amb La Marató 30Taradell amb La Marató 31Taradell amb La Marató 32Taradell amb La Marató 33Taradell amb La Marató 34Taradell amb La Marató 35Taradell amb La Marató 4Taradell amb La Marató 8Taradell amb La Marató 9