L'EAS i els equipaments municipals no cobraran cap quota mentre estiguin tancats

L'Ajuntament també ha habilitat el telèfon 93 812 61 00 per a urgències a qualsevol hora i no multar els vehicles en càrrega i descàrrega al passeig de Sant Genís.

Dilluns 23/03/2020

L'equip de govern ha pres noves mesures davant la crisi del coronavirus, després que el govern espanyol hagi anunciat que vol allargar l'estat d'alarma quinze dies més. En una reunió per videoconferència aquest dilluns al matí, ha decidit habilitar el telèfon de l'Ajuntament (el 93 812 61 00) per urgències a qualsevol hora del dia i ha acordat no multar els vehicles que aparquin en càrrega i descàrrega al passeig de Sant Genís. Una decisió que se suma a l'anunci que va fer el regidor Lluís Rodríguez a Ràdio Taradell d'aturar, temporalment, les multes en zona blava.

EAS Sant Tomàs 2019 (2)

En les últimes hores, també s'ha comunicat als abonats de l'EAS Taradell i als alumnes de l'Escola de Música, l'Escola d'Arts L'Arpa i de l'escola bressol La Xarranca que no se'ls carregarà cap quota mentre aquests equipaments estiguin tancats. Pel que fa als dies de març en què l'activitat ja ha estat aturada s'estudiaran mesures de compensació un cop la situació s'hagi estabilitzat.

 

Finalment, la reunió de l'equip de govern també ha acordat que Protecció Civil repartirà a la seixantena de beneficiaris de beques menjador les targetes moneder implementades per la Mancomunitat La Plana. D'aquesta manera, es vol assegurar als infants amb més necessitats tenen el dret de poder continuar disposant de l'ajut del menjador.