L'assemblea del Parc d'Esports aprova parlar amb el consistori per donar viabilitat al club

Dijous, 16/03/2023

Segons informava El 9 Nou el passat dilluns, el Parc d'Esports de Taradell buscarà el suport de l'Ajuntament. Així ho va aprovar l'assemblea de socis del Club Parc d'Esports de Taradell, celebrada el passat dissabte. Tots els socis presents a l'acte, una trentena, van aprovar per unanimitat "parlar amb l'Ajuntament i veure quina solució conjunta podem trobar per donar viabilitat a les instal·lacions", explicava a El 9 Nou el president del club, Jordi Molist.

El Parc d'Esports compta amb 300 socis i uns 800 beneficiaris. Està format per diverses seccions com la de patinatge (que utilitza el pavelló), el pàdel i tennis, però també la de tennis taula i d'escacs, que igualment utilitzen locals externs. Les instal·lacions, però, estan molt deteriorades i un informe de la Diputació de Barcelona encarregat pel club i l'Ajuntament en dona fe: "El gran valor que té ara mateix el Parc d'Esports és la seva ubicació i l'espai que té, però les instal·lacions estan molt malament. No podem fer casals d'estiu per garantia i seguretat i la piscina necessita inversió". La majoria de les instal·lacions, com la pista poliesportiva, el bar o l'antic local, estan en desús pel seu mal estat. Els terrenys són de titularitat municipal, que es van cedir al Parc d'Esports com a concessió administrativa l'any 1979. El club va començar a funcionar cinc anys abans, l'octubre del 1974. 

Pista Parc d\'Esports

El 2029 s'acaba aquesta concessió: "Amb la situació actual hi podríem arribar, però cada dia les instal·lacions estan més degradades. Creiem que és un acte de responsabilitat avançar-nos a tot i començar a caminar des de ja i no esperar que la situació empitjori més". L'actual president del club, en declaracions a El 9 Nou, assegurava que "no ens esborrem del mapa, es tracta de treballar junts cap a una mateixa direcció per trobar-hi una sortida. S'havia de fer". Molist explica que "surto content de l'assemblea perquè la trentena de socis que hi han assistit han votat per unanimitat, fet que valida la planificació que hem fet, i perquè crec que pels nostàlgics que hem viscut l'època daurada del Poli, l'única opció de donar-li una oportunitat només pot venir amb l'ajuda de les administracions públiques".

Piscina del Club Parc d\'Esports

 

twitter