L'Ajuntament i els partits celebraran la Diada amb dos actes

Es faran aquest dimecres, a partir de les 11 del matí, davant de l'Ajuntament, sense la participació de l'ANC.

Dimecres 11/09/2019

L'Ajuntament de Taradell i els partits independentistes commemoraran la Diada Nacional de Catalunya amb dos actes que es faran aquest dimecres al matí. Hi participaran Esquerra i Junts per Taradell i, a diferència dels últims anys, aquest cop no hi haurà l'ANC.

L'acte més institucional començarà a les 11 del mati, amb una intervenció de l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. Tot seguit, Roser Riera farà una lectura de poemes i es farà una cantada conjunta d'Els Segadors. S'allargarà fins als volts d'un quart de 12, amb un repartiment de roses grogues en record als presos polítics i exiliats.

L'ANC comença a vendre tiquets d'autocar per anar a Berga per la Diada

 

Pel que fa a l'acte unitari dels partits es farà just després i consistirà en la lectura d'un text conjunt d'ERC i JxT, els dos partits que formen el ple municipal. L'ANC, que dissabte ja va fer un acte amb la presidenta de l'entitat, Elisenda Palzie, no participa en l'organització de l'acte, com s'havia fet els últims anys. Tot i això, fonts municipals asseguren que se'ls convidarà a ser-hi.

L'acte es farà unes hores abans de la manifestació de la Diada a Barcelona. Des de Taradell, els autocars començaran a sortir a les dues del migdia.