L'Ajuntament escampa potassa davant la previsió de nevades

S'ha activat el pla de nevades i es demana màxima col·laboració i paciència a tothom.

Divendres, 08/01/2021

Taradell es prepara per la possible nevada que hi pot haver aquest dissabte. Per això, aquest divendres a la tarda, l'Ajuntament ha començat a escampar potassa als accessos amb pendents o amb condicions més complicades. A més, s'ha activat el pla de nevades per si cal intervenir per assegurar la mobilitat al municipi. En aquest sentit, es demana màxima col·laboració i paciència a tota la ciutadania, i més en uns dies de confinament municipal.

Potassa neu

 

Protecció Civil de la Generalitat, que manté en alerta el pla Neucat, també demana extremar les precaucions especialment en els desplaçaments en vehicle i a peu (per plaques de gel) i fer cas dels consells i informació del Servei Català de Trànsit. Pel que fa a gent gran, nens i persones amb malalties respiratòries, ja que són els més vulnerables a les baixes temperatures, han d'evitar sortir al carrer durant les hores en què el fred sigui més intens.

També cal estar atents a les possibles incidències per mala combustió de calefaccions, estufes o xemeneies per evitar intoxicacions i ventilar cada dia els habitatges i no tapar les reixetes de ventilació per garantir l'entrada d'oxigen. També cal vigilar la congelació de canonades allà on baixin més les temperatures en zones aïllades i urbanitzacions.

twitter