L'Ajuntament de Taradell instal·larà una pista de gel a la plaça de les Eres

Estarà oberta entre el 31 de desembre i el 6 de gener amb l'objectiu d'ajudar a dinamitzar el comerç local.

Dilluns, 28/12/2020

Oferir diversió i una experiència agradable i diferent, però, sobretot, dinamitzar i reforçar l'activitat comercial de Taradell són els objectius que s'han proposat des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Taradell, juntament amb l'Associació de Botiguers del municipi (ABT), amb la instal·lació, per primera vegada en la seva història, d'una pista de gel a Taradell.

La ubicació serà a la plaça de les Eres, "un lloc cèntric a prop del comerç i amb altres atractius", segons ha explicat a Ràdio Taradell l'alcaldessa, Mercè Cabanas, que també ha remarcat "la importància de la pista de gel com un reclam i dinamitzador comercial, així com per ser la imatge nadalenca del municipi". Per la seva banda, Jordi Guillamón, president de l'ABT, remarca que "l'administració local ha de garantir una mínima activitat que generi il·lusió perquè això té un impacte positiu en la gent, però també en l'economia local i comerços de Taradell".

Taradell vol seguir els passos de Manlleu i instal·larà una pista de gel (Foto: EL 9 NOU)Taradell vol seguir els passos de Manlleu i instal·larà una pista de gel (Foto: EL 9 NOU)

 

La instal·lació es farà entre aquest dilluns i dimecres i està previst que s'obri al públic a partir de dijous. La inauguració anirà a càrrec de l'alcaldessa, Mercè Cabanas, i el president de l'ABT, Jordi Guillamón, a partir de les 5 de la tarda. Serà el moment en el qual també hi haurà una exhibició d'hoquei sobre gel a càrrec dels jugadors del primer equip del CP Taradell, que deixaran per un dia les rodes, per posar-se els patins de gel. La pista estarà oberta cada dia fins al 6 de gener de les 8 del matí a les 10 del vespre. 

La pista de gel de Taradell farà 29×14 metres i el preu de l'entrada general serà de 5€ per 30 minuts amb el lloguer de patins inclòs. El temps per patinar pot ser superior si l'aforament ho permet i no hi ha esperes. Es poden llogar els grampons (per als acompanyants, a un preu de 3€) i comprar els guants, d'ús obligatori, a 2€. L'estimació seria arribar a les 2.000 entrades o superar-les. 

twitter