L'Ajuntament de Taradell farà una permuta amb el solar que té al Vivet

Busca una nau a la zona per als vehicles que es retiren de la via pública i la brigada municipal.

Dilluns, 05/12/2022

Un dels solars que té en propietat l'Ajuntament de Taradell és el que hi ha al Vivet, concretament a la carretera de Vic just a la cantonada amb la rotonda d'entrada al polígon. En el ple de dijous, l'Ajuntament va aprovar l'expedient i plec de clàusules administratives particulars del procediment de licitació per a l'alienació per permuta.

solar polígon Vivet (1)

El regidor d'Urbanisme, Joan Canó, va explicar que era per diversos motius. Per una banda, "l'Ajuntament necessita un espai per tancar els vehicles que es retiren de la via pública, ja que han d'estar tancats en un espai físic i segur". D'altra banda, també es necessita un espai més ampli per a la brigada municipal, "ja que a Can Costa és molt limitat i s'ha fet petit". Canó va assenyalar que, "davant aquestes necessitats i, ja que l'Ajuntament disposa d'un solar ubicat a la carretera de Vic i que és un solar industrial molt interessant ubicat a l'entrada del poble i que en els darrers temps diverses empreses del municipi s'han posat en contacte amb l'Ajuntament ja que estarien interessats en comprar-lo, hem decidit fer una permuta, és a dir, que l'Ajuntament rebria a canvi del solar una nau amb el seu solar pertinent" que hauria de ser en el mateix polígon del Vivet.

Canó va afegir que "amb aquesta permuta alhora pretenem promoure l'activitat industrial del polígon del Vivet amb un solar que ara mateix és inactiu". L'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va explicar, que a més a més, "s'endreçarà aquesta entrada del poble".

solar polígon Vivet (2)

 

twitter