La UD Taradell treu un empat del camp del Moià

Dissabte, 21/10/2023

Continua la dinàmica negativa per la UD Taradell. Tot i que no va poder sumar els tres punts, el conjunt que entrena Jordi Pladevall no va tornar de buit de Moià després d'empatar a 1.

El Taradell va començar dominant i Oriol Vila va avisar en una rematada de cap quan només s'havien disputat quatre minuts. El Moià va defensar molt bé les contres d'un Taradell que no va estar encertat de cara a porteria. Tot i que era el Taradell qui disposava de les millors ocasions, els locals van estar a punt de marcar en el minut 23 en una rematada que va sortir alta. Canó també va disposar d'una acció de perill abans que Oriol Vila fes el 0 a 1 al minut 40. Va ser després d'una recuperació de Raül per Canó que va deixar la pilota a Vila perquè marqués a plaer. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa el Taradell va començar dominant, però a poc a poc va ser el Moià qui, amb l'urgència del temps, es va anar apropant a la porteria visitant i així va ser quan a manca d'un quart d'hora per finalitzar el partit va trobar la recompensa del gol. Va ser un gerro d'aigua freda per un Taradell que va perdonar, sobretot a la primera part mentre que a la segona, el Moià encara va disposar d'una darrera acció per fer el segon. Al final, l'1 a 1 no es va moure i els dos equips es van repartir els punts.