La UD Taradell trenca la ratxa positiva i cau a Santa Perpètua

Després de quatre victòries consecutives, dissabte van perdre per 2 a 1.

Diumenge, 19/01/2020

UD Taradell-Santa Perpètua 2020

La Unificació Santa Perpètua va ser el botxí del Taradell aquest dissabte. Els blanc-i-blaus, que portaven una gran dinàmica positiva amb quatre partits consecutius guanyant, van caure per 2 a 1 i van tancar amb una derrota contra el penúltim classificat, la primera volta.

El Taradell no va fer un bon partit i les sensacions no van ser bones durant els 90 minuts. A la mitja hora de joc, va arribar el primer gol dels locals que, després de diverses aproximacions, van poder superar a Nil Murfulleda, a la porteria. Amb l'1 a 0, es va arribar al descans i als pocs minuts de la represa, els Santa Perpètua va fer el segon. La reacció taradellenca va arribar dos minuts després amb un gol de Jordi Pladevall que posava el Taradell dins del partit. Però va ser un miratge, ja que els de Gerard Pallarès no van ser capaços de crear més perill davant un equip que va defensar molt bé el 2 a 1 fins al final.

La UD Taradell tanca la primera volta amb 31 punts, amb 9 victòries, 4 empatat i 4 derrotes i es manté a la part alta de la taula.