La UD Taradell tanca la Lliga amb una nova derrota

Canó, Uri, Tala i Muntal s'acomiaden del primer equip blanc-i-blau.

Dissabte, 25/05/2019

Final de Lliga per oblidar per la UD Taradell amb cinc derrotes en els últims set partits, les mateixes que havia encaixat fins a la jornada 27. La darrera va ser dissabte a la tarda contra l'Olímpic La Garriga per 4 a 2. Els de Gerard Pallarès van encaixar el primer gol al quart d'hora de joc, però en el minut 30 Ignasi va aconseguir l'empat a 1. A la represa Oller va fer l'1 a 2 pels visitants, però el Taradell no va poder aguantar l'avantatge positiu en el marcador i, en un últim quart d'hora nefast, els vallesans van marcar tres gols que capgiraven el marcador, deixaven el 4 a 2 definitiu i els tres punts es quedaven a casa.

Al final del partit fins a quatre jugadors es van acomiadar del primer equip: Canó, Uri, Tala i Muntal. Els seus companys els van fer una pancarta d'agraïment.

La UD Taradell tanca la temporada en sisena posició amb 16 victòries, 8 empats i 10 derrotes, 56 gols en contra i 79 a favor. D'aquests, 29 els ha fet Marçal Sala que s'ha convertit en el golejador del grup 5 de Tercera.