La UD Taradell supera el fins ara líder de Tercera, el Voltregà

Un gol olímpic de Jordi Pladevall va permetre als taradellencs sumar la victòria.

Diumenge, 01/03/2020

La UD Taradell s'acosta a les primeres posicions del grup 5 de Tercera Catalana. Dissabte a la tarda va demostrar que és un dels candidats a plantar cara pel títol de Lliga al superar al Voltregà, que arribava a la Roureda com a líder, amb un únic gol. Aquest va arribar al minut 8 després d'un llançament de córner de Jordi Pladevall. Els groc-i-negres havien disposat d'algunes ocasions prèvies que Genís havia aturat sense dificultats, però, a la primera part, a banda del gol, el partit va ser molt tranquil pel que fa a ocasions.

A la segona, en canvi, es va animar en tots els sentits. Canó va disposar d'una clara ocasió per marcar, però el seu xut va sortir massa creuat. Vila també va tenir el segon gol local a tocar, però la seva rematada de cap va ser massa fluixa davant el porter visitant. El Taradell no sentenciava, però tenia el partit controlat i més quan el Voltregà es va quedar amb un jugador menys en el minut 69. Tot i així va ser el Voltregà qui va disposar d'una clara ocasió per empatar, però el seu xut va sortir massa alt. Pel Taradell, Vila va disposar d'una nova oportunitat per sentenciar el partit en el minut 85, però també va rematar a fora. Amb emoció i aquest resultat ajustat es va arribar al final del partit. El Taradell va poder aguantar l'1 a 0 davant un Voltregà, que ja en el descompte, rebia una nova targeta vermella i es quedava amb 9 jugadors.

A la classificació el Taradell és quart amb 46 punts, un menys que el Voltregà que és tercer amb 47, mentre que Gurb i OAR Vic comparteixen la primera plaça amb 49.