La UD Taradell supera el Gurb, un rival directe per l'ascens

Diumenge, 03/03/2024

Nova victòria per a la UD Taradell que continua sumant els partits per victòries. La darrera la va aconseguir aquest dissabte al camp del Gurb per 0 a 2, i d'aquesta manera, s'emporta tres punts molt important davant un rival directe.

En els primers compassos del partit, l'enfrontament va ser molt igualat fins que Joan Canó, al minut 21, va obrir al marcador. A partir d'aquest moment el partit es va trencar i les ocasions es van intensificar, sobretot a la porteria taradellenca, davant un Gurb necessitat. L'ocasió més clara, però va tornar a ser pel Taradell, en una acció d'Èrik. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

A la segona part el Gurb va continuar buscant amb força el gol de l'empat, però a davant es va trobar a un Taradell molt ben col·locat que no va concedir espais al conjunt local. Ja en el temps de descompte, i amb un Gurb llançat a l'atac, Oriol Vila feia la sentència amb el 0 a 2 definitiu.

Amb la victòria, el Taradell es manté al capdavant de la classificació del grup 4 de Tercera Catalana amb 44 punts mentre que el Gurb, que és quart, es queda amb 32. Entremig hi ha el Pradenc i el Tona B.