La UD Taradell reacciona tard davant el Cardedeu

Tercera derrota consecutiva després de perdre per 2 a 1.

Dilluns, 22/11/2021

La UD Taradell no va fer un bon partit davant el Cardedeu. Tot i així en el tram final de partit hagués pogut empatar.

Les primeres ocasions del partit van ser pels blanc-i-blaus, però a poc a poc el Cardedeu es va fer amb el partit, amb ocasions que es van anar multiplicant. El primer gol va arribar just a les acaballes de la primera part, després d'un u contra u davant Jona que el porter taradellenc no va poder aturar. Just abans del descans, els locals van estar a punt de fer el segon, però Tek va poder salvar el gol.

A la segona part va continuar la mateixa tònica per un Taradell que va concedir molt en defensa. En el minut 53 va arribar el segon gol, després d'un córner en què un jugador local va rematar sol. El Cardedeu encara va disposar d'una nova jugada clara per fer el tercer, però novament la defensa i el porter taradellenc el van poder evitar. El Taradell va començar a reaccionar al minut 65 quan Cirera va marcar el 2 a 1. Amb el gol els de Gerard Pallarès es van posar les piles però no van trobar el camí de l'empat. El Cardedeu, per la seva banda, també va disposar d'alguna acció per sentenciar el partit.

El Taradell continua a la zona mitja amb 10 punts després de 8 jornades. El proper dissabte rebran la visita del Gurb.