La UD Taradell perd per la mínima davant el Gurb

Diumenge, 28/11/2021

Quarta derrota consecutiva per una UD Taradell que dissabte a la tarda va perdre contra el Gurb per 0 a 1. L'únic gol del partit va arribar a la mitja hora de joc després d'un error defensiu.

Derrota per la mínimia del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en el derbi contra el Gurb. En un partit amb poques ocasions de gol, igualtat i on els visitants van aprofitar un error defensiu a la primera part per endur-se els tres punts.

Va ser un partit amb poques ocasions i tot i així les primeres van ser per un Taradell que va fregar el gol en les dues primeres jugades del partit. En el minut 34 el Gurb va marcat amb un xut des de la frontal. A la segona part el Taradell va intentar reaccionar amb l'entrada dels jugadors més ofensius, però les ocasions tampoc van arribar. El Gurb va poder defensar el 0 a 1 amb poca oposició i tampoc va disposar d'accions per fer el segon. Només una, ja a les acaballes del partit, amb un molt bona intervenció de Genís que va enviar la pilota a córner. En el descompte, el Taradell va tenir l'empat, però el xut de Freixas el va aturar el porter visitant.

Amb aquest resultat, el Taradell es manté amb 10 punts i se situa desè. La setmana vinent no hi ha Lliga. La competició pel Taradell tornarà el proper 12 de desembre en el partit que jugarà al camp del Sant Pol.