La UD Taradell perd i es complica la permanència a Segona

Dimarts, 28/03/2023

La UD Taradell va començar la segona fase de la competició tal i com va acabar la primera: amb una derrota davant el Sabadell per 0 a 1.

Els taradellencs van merèixer més però mantenint la dinàmica de la temporada, els va faltar encert, sobretot a la primera part, on van arribar es millors ocasions blanc-i-blaves. Bayés, en el minut 9, va enviar la pilota al travesser en una de les ocasions més clares dels de Gabi Barrera que van aprofitar que tenien el vent a favor per crear perill a la porteria visitant. Oriol Vila també va estar a punt de superar el porter rival mentre que Genís, a l'altre porteria, només va haver d'intervenir en un parell d'ocasions.

A l'inici de la segona part el Sabadell Nord va sortir més fort i als 10 minuts de la represa va marcar el que acabaria sent l'únic gol del partit. El Taradell, tot i estar uns minuts tocatas, es va refer i va buscar el gol de l'empat en diverses accions. Novament Vila, en dues ocasions però també Grogals van disposar de les millors ocasions pel Taradell on tampoc hi van faltar els pals. Els taradellencs no van tenir la sort de cara i van encaixar una nova derrota que els allunya de la salvació.