La UD Taradell perd dos punts en el descompte

Genís va aturar un penal a l'inici de la segona part.

Diumenge, 29/01/2023

La UD Taradell tenia el partit controlat en el minut 90. Guanyava per 3 a 1 en un bon partit dels blanc-i-blaus i en cap moment semblava que la victòria perillés. Però el Joanenc va fer bona la dita que s'ha de lluitar final i el segon classificat del grup 4A de Segona Catalana va acabar traient un punt de la Roureda, en un final boig i amb dos gols que van posar el definitiu 3 a 3 al marcador.

El Taradell va ser molt superior a un dels equips que lluiten per pujar a Primera Catalana. Oriol Vila, que amb Gabi Barrera a la banqueta ha trobat de nou el camí del gol, inaugurava el marcador en el minut 18 en un contraatac letal dels taradellencs. El Taradell va dominar, però no va poder marcar el segon fins després de la mitja part. Abans, però, Genís Donadeu va aturar un penal després d'unes mans molt riguroses d'Èric Mateu. Cinc minut després va arribar el segon gol dels locals en un contraatac d'Amine amb assistència a Èrik que va marcar amb un xut ajustat al pal. I en el 63 Oriol Vila tornava a marcar després d'una nova jugada d'amine.

El Taradell tenia el partit practicament sentenciat, però en el 70 el Joanenc va fer el 3 a 1. Just després Raül, pel Taradell, va enviar una pilota al pal. Tot i que el partit no estava tancat, en cap cas semblava que el Taradell no podria sumar els tres punts. En el minut 90, però, una jugada plena de rebots dins l'àrea va acabar amb el 3 a 2. I amb els nervis, el Taradell va veure com el Joanenc posava el 3 a 3 després d'un córner que deixava glaçat els taradellencs.

Amb aquest empat, el Taradell suma 14 punts, però és penúltim. Aquest va ser el quart partit de Gabi Barrera a la banqueta i es manté invicte amb dues victòries i dos empats.