La UD Taradell perd contra el Parets a domicili

Els del Vallès mantenen les opcions de permanència després d'un error del Taradell en el darrer minut.

Dimarts, 24/05/2022

La UD Taradell va caure contra el Parets per 2 a 1. Un error en el refús d'una pilota del porter Genís va permetre als locals fer el gol de la victòria i emportar-se'n els tres punts.

Els locals van començar dominant i al quart d'hora de joc es van avançar en una doble ocasió. Genís Donadeu va salvar el llançament exterior, però el rebot va caure als peus d'un altre davanter dels del Vallès que no va perdonar per fer pujar l'1 a 0 al marcador. Tot seguit, Genís salvava el segon gol en una clara ocasió del Parets.

A la segona part el Taradell va dominar si bé no va disposar d'accions clares per empatar el partit. No va ser fins al minut 82 quan el capità Marc Font va provocar un penal després d'unes mans dins l'àrea. Joan Sala va fer el gol de l'empat des dels onze metres. Semblava que l'1 a 1 no es mouria, però en el darrer minut, un mal refús de Genís va permetre al Parets fer el gol de la victòria.

A la classificació, el Taradell és novè amb 38 punts. Aquest cap de setmana tancarà la Lliga 2021/22 al camp de la Roureda amb la visita del líder, el Caldes.