La UD Taradell perd al camp del Berga

Dilluns, 10/10/2022

Després de tres empats consecutius, diumenge a la tarda, el primer equip de la UD Taradell va encaixar la primera derrota de la temporada al camp del Berga, per la mínima (1-0).

Els locals qua han guanyat tots els partits que han disputat fins al moment van començar dominant i van disposar de dues clares ocasions per avançar-se. La manca de porteria i el porter taradellenc Jona van evitar el gol. Al quart d'hora de joc, el Berga va disposar d'una tercera acció per avançar-se davant un Taradell que li va costar aproximar-se a la porteria local. La jugada més clara pels blanc-i-blaus la va tenir Aleix Pla, en una rematada de cap, que la defensa va salvar de la mateixa línia de gol. Abans del descans Jona va haver de tornar a intervenir per evitar el gol local. Amb 0 a 0 es va arribar a la mitja part.

A la represa el Berga es va avançar amb un gol a la sortida d'un córner. El Taradell no va reaccionar, tot i que Roger Escarrabill i Jordi Vidrier van fer canvis ofensiu per buscar més arribades. Però els taradellencs van portar poc perill. Tot i així Erik va disposar d'una clara acció per empatar però el seu xut va sortir alt.

UD Taradell Tercera vs Sev

D'altra banda, el filial del Taradell va empatar sense gols amb el Seva en un partit disputat al camp de la Roureda. Els taradellencs van jugar amb un home menys durant 50 minuts per l'expulsió de Joan Canó.