La UD Taradell lluitarà per la permanència

Dilluns, 13/03/2023

No va poder ser. El Taradell va perdre dissabte a la tarda davant el Gurb (1-2) i haurà de lluitar per la permanència. I és que el Taradell ha quedat cuer del subgrup 4A de Segona Catalana. Segons el sistema de competició de la FCF, el Taradell queda encreuat en el subgrup 1 de permanència juntament amb el Berga, el Sabadell Nord i l'Olímpic de Can Fatjó. La classificació va per coeficients i els equips començaran aquesta segona fase amb els punts acumulats. En aquest cas, el Taradell en té 14.

El Gurb es va imposar en el derbi davant el Taradell per 1 a 2 i va enviar el conjunt blanc-i-blau a la cua de la classificació.

El Gurb només van necessitar un minut per avançar-se. El Taradell va buscar l'empat, però amb poques idees li va costar molt superar la defensa del Gurb. En canvi, els visitants van disposar d'un penal al quart d'hora de joc, però Jona va poder aturar la pena màxima. Just començar la segona part va arribar el segon gol del Gurb. Va ser en un refús enverinat des del mig del camp que amb el sol de cara va impedir que Jona aturés la pilota. Amb el 2 a 0 el partit encara es va complicar més pel Taradell, que va veure com al minut 55 es quedava amb un jugador menys per l'expulsió de Plade. Una targeta vermella molt protestada pel públic local. Tot i jugar amb inferioritat, el Taradell va poder marcar cinc minuts més tard, en una acció de Vila. Els taradellencs, animat per un públic que  va omplir el camp de la Roureda, es van bolcar en atac, però sense recompensa final.

La segona fase arrencarà d'aquí 15 dies.