La UD Taradell guanya per la mínima a l'Olímpic de La Garriga

Amb els tres punts, els blanc-i-blaus es mantenen en els primers llocs de la classificació.

Dimarts, 01/06/2021

28 punts en 12 jornades. Aquest és el balanç de la UD Taradell en aquesta temporada. Uns resultats que l'apropen a les primeres posicions amb opcions de lluitar pel títol en aquests últims quatre partits que queden per acabar la temporada.

La darrera victòria la va aconseguir diumenge a la tarda contra l'Olímpic de La Garriga per 1 a 0 amb un gol que va arribar a la segona part.

Els locals van dominar un partit en el qual cal destacar el debut de Jhon a la porteria taradellenca. Les ocasions blanc-i-blaves, que van ser diverses, no es van traduir amb gols. La manca d'efectivitat i el porter visitant ho van evitar. A la segona part, els del Vallès van sortir més forts, però, a partir del quart d'hora de la represa, el Taradell va tornar a dominar i fruit d'aquest domini va arribar el gol. Va ser en el minut 69 quan Oriol Vila aconseguia rematar al fons de la porteria i fer pujar el que acabaria sent l'únic gol del partit.

El Taradell hagués pogut fer el segon, però no va tenir més encert davant un Olímpic de La Garriga que no va disposar d'accions de perill per fer l'empat davant una bona defensa local.