La UD Taradell guanya i es situa líder

Amb l'empat del Pradenc, els taradellencs depenen d'ells mateixos per pujar.

Diumenge, 13/06/2021

Victòria contra el Centelles i primera posició pel Taradell. Els de Gerard Pallarès van fer la feina i aprofiten l'ensopegada del Pradenc per situar-se líders en solitari quan falten només dues jornades per finalitzar la competició. Tot sembla indicar que Taradell i Pradenc es jugaran el primer lloc en el darrer partit de Lliga que precisament s'enfrontaran.

Contra el Centelles, el Taradell va fer un partit molt seriós. Vila va avançar els blanc-i-blaus en el minut 23. Abans del descans el Taradell va poder fer el segon, però Plade Puigdesens va fallar el penal després d'unes mans d'un jugador del Centelles que, a més, va acabar expulsat. Amb inferioriat numèrica, el Centelles va veure com el Taradell era molt superior a la segona part. Un nou penal va permetre el Taradell fer el segon. La pena màxima la va transformar Plade Roma. El Centelles va aprofitar una errada dels locals pel fer el 2 a 1, però la reacció es va quedar només en un miratge, ja que poc després vila tornava a marcar després d'una gran assistència de Canó. Precisament Canó va marcar el 4 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria el Taradell suma 34 punts pels 33 que té el Pradenc.