La UD Taradell guanya el Sant Hilari i és més líder

Remunta un 1 a 0 en contra i acaba guanyant per 1 a 4

Dissabte, 27/01/2024

El Taradell va començar la segona volta tal com va acabar la primera: amb una victòria.

Els de Jordi Pladevall visitaven el camp del Sant Hilari, un equip que va pujar a Tercera aquesta temporada, que havia guanyat en el primer partit de la temporada al camp de la Roureda i que és quart a la classificació. Els blanc-i-blaus sabien que era un rival difícil i, de fet, ho van comprovar quan a la mitja hora de joc els locals es van avançar.

UD Taradell 2023 24 RECURS (29)

La reacció visitant no es va fer esperar i Canó va emptar 5 minuts després mentre que Abel Mas posava per davant al Taradell amb un gol al minut 42. A la represa va continuar el domini taradellenc i Oriol Freixas amb un gol al minut 69 feia la sentència. El Sant Hilari, més amb el cor que amb el cap, va buscar retallar la diferència, però el Taradell va tornar a estar molt segur en defensa i contundent en atac. I és que en el minu 88 novament Freixas marcava l'1 a 4 definitiu.

Amb aquest resultat el Taradell es manté al capdavant del grup 4 de Tercera Catalana amb 32 punts, supera amb el gol avarage un rival directe, un Sant Hilari que és qurat amb 25 punts.