La UD Taradell guanya al Tona B amb un gol al minut 89

Diumenge, 17/03/2024

Gran victòria del Taradell davant el Tona B, un equip que és tercer a la classificació. Amb aquests tres punts els taradellencs es reafirmen al primer lloc del grup 4 de Tercera Catalana.

El partit va tenir una part per a cada equip i com a derbi va tenir de tot: gols, polèmica, expulsions, nervis i emoció.

UD Taradell Tona B (2)

El Tona va marcar només començar. Era el minut 5 quan els tonencs s'avançaven en el marcador. A la primera part els visitants van ser millors davant un Taradell que perdia ràpidament la pilota i no es va apropar a la porteria rival. El Tona, tot i no disposar de clares accions, va tenir el control del partit i va enviar una pilota al travesser. Va ser en el minut 39. Tres minuts després va arribar una de les jugades claus del partit. Un gol en pròpia porteria dels tonencs que va deixar l'equip tocat i va donar vida al Taradell.

UD Taradell Tona B (4)

Un Taradell que a la segona part va ser superior. I això que va jugar 40 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Soufyane. Els taradellencs, però, van jugar millor amb deu jugadors i va ser l'equip que va buscar amb més insistènia el gol. Tot i que semblava que amb l'1 a 1 s'arribaria al final del partit, en el darrer minut un contraatac taradellenc el va finalitzar Èrik al fons de la porteria. Afició i jugadors van embogir. Els tres punts poden ser claus pel desenllaç final. A la classificació, el Taradell té 47 punts i és primer. Segon és el Pradenc que en té 45 (i proper rival dels blanc-i-blaus) mentre que el Tona es queda amb 38 punts. El Taradell ( i també el Tona B) tenen un partit menys. Precisament els taradellencs jugaran l'ajornat amb el Moià el dimarts 2 d'abril a 3/4 de 9 del vespre a la Roureda.

La nota negativa va ser la lesió de Joan Canó, que va haver d'abandonar el terreny de joc abans d'hora.