La UD Taradell goleja el Seva amb un triplet de Pladevall

El conjunt de Gerard Pallarès és quart amb 43 punts.

Diumenge, 16/02/2020

Quarta victòria consecutiva per la UD Taradell, que confirma que és dels equips amb més bon estat de forma en aquests moments del grup 5 de Tercera. Els taradellencs van golejar per 0 a 4 el Seva, cuer del grup, en un partit que van sentenciar en els primers vint minuts.

Un penal al minut 3 va permetre al Taradell encarrilar la victòria. La pena màxima la va transformar Jordi Pladevall. El mateix jugador va fer el 0 a 2 en el minut 13 i, en el 22, Oriol Vila feia el tercer. Els taradellencs van ser molt superiors al conjunt verd-i-blanc, enfonsat a la classificació i també en el partit després de la ratxa taradellenca. A la represa el conjunt blanc-i-blau va continuar dominant i fruit d'aquesta intensitat va arribar el quart gol, obra de Jordi Pladevall que amb un golàs feia el seu tercer gol de la tarda en el minut 75. En el darrer quart d'hora la intensitat va baixar, tot i que novament va ser el Taradell qui hagués pogut marcar. Al final el 0 a 4 no es va moure i el Taradell va sumar una nova victòria que el manté a la part alta. La setmana vinent no hi ha competició per la jornada de descans de Carnaval, però el proper compromís del Taradell serà el dia 29, al camp de la Roureda, contra el líder, un Voltregà que és líder amb 47 punts.