La UD Taradell es retroba amb la victòria i guanya a l'Aiguafreda

El gol de Marc Font al minut 68 va ser suficient per sumar els tres punts.

Diumenge, 28/03/2021

Primer partit al camp de la Roureda després del retorn a la competició per part del primer equip de la UD Taradell. El conjunt de Gerard Pallarés va guanyar per 1 a 0 a l'Aiguafreda en un partit molt igualat que es va desfer a la segona part gràcies a un gol del capità taradellenc.

El Taradell va disposar d'alguna acció de perill al primer temps, però no va tenir sort davant un Aiguafreda, que jugava el seu primer partit des de l'octubre i que es va tancar molt bé. En canvi, a la segona, els blanc-i-blaus van dominar sobretot en l'apartat d'ocasions. En el minut 64, Marc Font va aprofitar un rebot després d'un xut al pal de Pau per fer l'1 a 0. El Taradell va buscar la sentència, però, sense sort, tot i les diverses ocasions que va tenir per fer el segon. Quan faltava un quart d'hora pel final, l'Aiguafreda es va quedar amb un jugador menys, però el Taradell no va aprofitar la superioritat per marcar el segon. Amb aquesta victòria, el Taradell suma 9 punts i es situa segon. En primer lloc hi ha el Pradenc, que va empatar, i en té 10. El proper cap de setmana la competició no s'atura, i els taradellencs jugaran al camp del Llorençà.