La UD Taradell es complica la salvació

Dimarts, 18/04/2023

No hi ha marge d'error i cada vegada el Taradell ho té més complicat per mantenir-se a Segona Catalana. L'ensopegada de dissabte al camp del Berga deixa molt complicada la salvació pel conjunt taradellenc que haurien de guanyar els tres partits que queden i esperar que l'Olímpic de Can Fatjó perdi.

Dissabte es va enfrontar a un Berga que ja té la permanència assegurada, tot i que en aquesta segona fase no havia guanyat cap partit. Davant el Taradell, els locals es van avançar amb un gol al quart d'hora de joc. El Taradell va buscar l'empat, però els nervis que arrossega al llarg de la temporada i també la manca de punteria van evitar el gol. A la represa, va continuar la mateixa tònica fins que en el minut 56 el Taradell es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Guillem Ventura. Amb inferioritat i ansietat el Taradell ho va continuar intentant, però amb la mateixa sort. Tot el contrari que el Berga, que a les acaballes del partit va sentenciar l'enfrontament amb el 2 a 0 definitiu.