La UD Taradell empata contra la Unificació Santa Perpètua

Va remuntar un 0 a 2 en contra amb un gol en el darrer minut.

Dilluns, 14/03/2022

Punt molt valuós de la UD Taradell al camp del Santa Perpètua on aquest diumenge va empatar a 2. Els taradellencs van encaixar un gol als 7 minuts que els va deixar tocats en una primera part amb poques ocasions. El Taradell volia reaccionar a la segona part, però en el primer minut va tornar a encaixar un gol. El 2 a 0 deixava el partit molt complicat, però els canvis ofensius van donar els seus fruits. En el minut 76 Joan Coma va superar el porter per fer el 2 a 1 i just en el darrer minut va arribar el gol de l'empat de Vila. L'assistència d'aquest segon gol la va fer Oriol Sañé, un jugador del Juvenil del Taradell que davant el Santa Perpètua va debutar amb el primer equip.

En el temps afegit, Jona va salvar el tercer gol dels locals i aconseguint així, sumar un punt que acosta el Taradell a la permanència. Ara mateix són setens amb 28 punts.