La UD Taradell acaba la Lliga amb una derrota contra el Berga

Marc Font, Pau Sanmartín, Jordi Pladevall i Gabi Barrera no continuaran.

Diumenge, 07/05/2023

La UD Taradell va acabar la temporada amb una nova derrota davant el Berga. Va perdre per 3 a 4 en un partit en què va encaixar tres gols a la primera part. A la represa el conjunt blanc-i-blau va reaccionar i va aconseguir empatar. Oriol Vila va fer dos gols a l'inici del segon temps. El Taradell va disposar de diverses accions per fer el tercer mentre que Genís Donadeu també va aturar una gran acció visitant. El gol de l'empat va arribar en el minut 87 en una jugada plena de rebots que Plade va poder caçar per fer pujar el 3 a 3 al marcador. El gol però no va ser el definitiu. Seguint amb la dinàmica negativa de tota la temporada i amb la mala sort que ha caracteritzat el conjunt blanc-i-blau, el Taradell va encaixar el gol de la derrota en el descompte.

Amb aquesta derrota el Taradell tanca una temporada molt dolenta i amb un balanç molt negatiu que la incorporació de Gabi Barrera substituint al tàndem Roger Escarabill-Jordi Vidrier no va poder reconvertir. Els blanc-i-blaus han guanyat només 3 partits, n'han empatat 6 i n'han perdut 17 amb un total de 28 gols a favor i 51 en contra.

El partit davant el Berga va servir per acomiadar al capità Marc Font, Pau Sanmartín i Jordi Pladevall que pengen les botes. Precisament Jordi Pladevall serà el substitut de Barrera a la banqueta. Pladevall, que actualment ja entrena el filial blanc-i-blau, agafarà les regnes de l'equip en el retorn a Tercera Catalana.