La Supernit del SX3 arriba divendres a la Biblioteca

Les inscrpcions estan exhaurides des de fa dies.

Divendres, 19/05/2023

La Supernit del canal SX3 arriba a la Biblioteca de Taradell. La cita és aquest divendres, 19 de maig, a les 7 de la tarda i es farà simultàniament en 220 biblioteques d'arreu de Catalunya. L'activitat durarà 55 minuts i està recomanada per a nens i nenes d'entre 3 i 8 anys. En el cas de Taradell, les inscripcions ja estan exhaurides.

Supernit SX3 Biblioteca

D'aquesta manera, la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat en col·laboració amb el nou canal SX3 reprenen la Supernit a les biblioteques, que s'havia aturat per la pandèmia. Aquesta serà la tercera edició de l'activitat i en Titó, personatge del nou canal per a infants, en serà el conductor, juntament amb el personal de cada biblioteca. També l'acompanyaran el seu amic John C i els animals del "Fa la la". L'activitat té com a objectiu incentivar la passió per la lectura dels infants a través d'una excursió literària que els durà per diferents mons.

Una de les sorpreses de la nit és l'estrena de la cançó i el videoclip “La biblioteca està plena de llibres”. Els nens i nenes podran cantar i ballar la música i la coreografia de la nova cançó amb els personatges de l'SX3. Aquesta peça, que s'ha creat expressament per a la Supernit, estarà protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del "Fa la la" que sempre l'acompanyen: el Ruquicorn, l'Oca de l'Empordà, l'Os bru del Pirineu i el Tritó del Montseny.