La Sant Silvestre es trasllada a davant l'Institut

El Centre Excursionista manté la cursa fins a l'Enclusa per acomiadar l'any. 

Dijous, 31/12/2020

El proper dijous, 31 de desembre, a les 4 de la tarda, tindrà lloc la ja tradicional Cursa de Sant Silvestre, que enguany arriba a l'onzena edició. A causa de la Covid-19, hi haurà diverses novetats. La primera, la ubicació, ja que el lloc de sortida i arribada es trasllada a la zona de davant l'Institut. La sortida es donarà a partir de les 4 de la tarda en grups de 6 corredors i amb una diferència mínima d'un minut entre grup i grup. Una altra de les novetats és l'edat mínima de participació que serà de 12 anys. 

Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 3 de la tarda. El preu de la inscripció serà de 3 euros per federats i de 5 euros pels no federats. El preu inclou assegurança de la cursa. El recorregut serà d'uns 9,5 quilòmetres, amb una durada d'1 hora i 45 minuts com a màxim (el tancament de la cursa serà a 3/4 de 6 de la tarda i el temps màxim de pas per la Collada, a les 5).

Sant-Silvestre-2013-98.jpg

 

L'itinerari és: INS Taradell, Can Mascarell, Rocada, travessar la carretera de Viladrau, la Codina, el Pujol, el Bou, les Cuines d'en Rocaguinarda i l'Enclusa (punt més alt de Taradell); el descens es farà per la collada, Mansa, Can Mascarell, i l'arribada serà davant de l'INS Taradell, on hi haurà coca i begudes per a tots els participants.

Com és habitual, per participar en la cursa els atletes hauran d'anar disfressats. I al ser una cursa no competitiva, es premiarà el participant que vagi millor guarnit o disfressat, en categoria masculina i femenina.

Mesures Covid-19:

  • En tot moment caldrà respectar les mesures vigents el dia de la cursa.
  • És obligatori l'ús de mascareta a la sortida i a l'arribada.
  • Cal respectar les distàncies de seguretat en tot moment, inclús durant la cursa.
  • Renteu-vos les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de la cursa. 

Cartell Sant Silvestre 2020_onzena edició

twitter