La Residència Vilademany rep la segona dosi de la vacuna del coronavirus

57 residents i 43 treballadors del centre accepten vacunar-se contra la Covid.

Dilluns, 05/12/2022

Segona dosi vacuna residència

 

Tres setmanes després de rebre la primera dosi, aquest dissabte ha arribat la segona a la Residència Vilademany. Això vol dir que, d'aquí a una setmana, els residents i els professionals que s'han vacunat estaran immunitzats contra el coronavirus, si bé hauran de seguir prenent totes les mesures de seguretat.

Segona dosi vacuna residència

 

La majoria de residents i treballadors del centre han acceptat vacunar-se contra la Covid-19. Així, aquest dissabte, s'ha subminitstrat la segona dosi del preparat de Pfizer i BioNTech a 56 persones usuàries i 37 professionals. A més, s'ha administrat la primera dosi a sis professionals que, per la nevada del 9 de gener, no van poder anar a la residència i a un altre resident que aquell dia no es trobava bé.

Residència verda

La vacuna ha de permetre donar una mica d'aire a la Residència Vilademany, que les últimes setmanes ha tingut set casos positius. Des de dijous, tots els usuaris i treballadors tornen a ser negatius i, per tant, es reprenen les visites dels familiars. A partir de dimarts, abans d'entrar al centre per una visita, caldrà superar un test ràpid d'antígens.

twitter